Вільшаницький ЗДО (ясла-садок) "Сонечко"
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Передвеликоднє методоб’єднання вихователів у Вільшаницькому ЗДО

«Українські народні традиції – невичерпне джерело виховання дітей дошкільного віку. Методи застосування української обрядовості як засобу виховання дошкільників» - під такою назвою 29 березня 2017 року відбулося методоб’єднання вихователів ЗДО і НВК у нашому закладі дошкільної освіти.

За доброю традицією робота розпочалась із презентації закладу, яку провела завідувач Смолій Оксана Михайлівна. Згодом вихователі були присутніми на відкритому інтегрованому занятті у старшій групі «Калинонька» на тему «Великодній кошик», яке провела вихователь Мурадин Марія Миколаївна. Метою заняття було закріпити уявлення дітей про давнє, величне християнське свято Великдень, народні традиції його святкування; виховувати любов до свого народу, повагу до його традицій, минулого і сучасного.

Після цього відбувся виховний захід із театралізованим дійством «Великодня казка». Крім цього діти виконували пісні, які надзвичайно зворушили глядачів, а родинна виставка «Свято Христового воскресіння» весь час привертала увагу. На закінчення виховного заходу всі гості отримали в подарунок декоративні курчатка з писанками, на згадку про наш садочок.

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *